Opvolger Interne betrekkingen gezocht!

Lieve leden,
Nu het jaar er bijna op zit en de zomervakantie bijna aanbreekt, zijn wij opzoek na een opvolger voor interne betrekkingen. In september 2016 zit het bestuursjaar van Chern erop en zal een nieuw bestuursjaar zich aandoen. Als intern houd je, je bezig met ontspannende activiteiten binnen de studievereniging. Je organiseert samen met de activiteiten commissie de thema feesten bij Aspen Valley en andere activiteiten zoals; mannen en vrouwenavond, het nieuwjaar diner, actieve ledendag en nog vele andere ontspannende activiteiten. Hiernaast leidt je ook verschillende commissies zoals de activiteitencommissie en de introductiecommissie. Via de sociale media wordt veel gecommuniceerd en gepromoot over activiteiten.
Tot slot ben jij als intern natuurlijk aanwezig bij alle leuke activiteiten en vette feesten die jij zelf georganiseerd hebt voor de leden van ConnecTTerzake!!
Lijkt jou het leuk een bestuursjaar tegemoet te gaan bij studievereniging ConnecTTerzake kom dan even langs bij ons kantoor (E.106c) voor een bak koffie en vraag Chern naar haar ervaring als intern bij de vereniging. Ben je niet in de gelegenheid langs te komen mag je natuurlijk ook altijd mail naar intern@connect-terzake.nl
Tot snel!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *